Riks
Slider

Swedish Mustang Nationals 2019

 

   
   
   

Nationals_bild_1_1.jpgNationals_bild_1_2.jpg

Att Mustangen blir 55 år den 17 april 2019 skall firas. Det började vi planera redan på Båsenberga 2017. Uppdraget gick till Region Syd. Man tittade på ett par alternativ, Malmö och Ystad.
Malmö föll bort, då vi nog inte vill parkera våra bilar i storstadsområdet ute i Hyllie. Ystad Saltsjöbad är ett fantastiskt ställe, men antal
platser att bo på var begränsat och deras prisbild
stämde inte överens med vår. Region Syd kontaktade då vännerna i Region Sydost och bad om hjälp. Ganska omgående kom de med rekommendationen att vi skulle ta kontakt med Ronneby Brunn. I våras reste en projektgrupp bestående av medlemmar från Syd och Sydost och träffade Brunnens representant, Stefan Carlsson, som tog emot oss med öppna armar. Sådana här träffar kan vi, berättade Stefan. Man tar ofta emot stora bilklubbar som kommer i hundratals medlemmar. Efter ett par sittningar med dem fick vi det mesta utklarat.

Planera nu in helgen den 16 – 18 augusti 2019 för jättetrevliga dagar på Ronneby Brunn i Ronneby.

Kom och njut av det goda livet på Ronneby Brunn – nytta & nöje sedan 1705. Ända sedan 1705 har människor kommit till Ronneby Brunn för att koppla av, umgås och förbättra hälsan. Under kurortens glansdagar kom gästerna förstås för att dricka litervis med hälsovatten men livet på hotellet handlade lika mycket om att äta gott, roa sig och diskutera affärer på verandan. Ronneby Brunn var synonymt med välbefinnande och trevliga stunder. Så här drygt trehundra år senare kommer vänner, kollegor och familjer till Ronneby Brunn för att ge järnet framför showscenen, stärka teamet, ta viktiga beslut, umgås, bada och njuta i vårt SPA. Allt och ingenting har förändrats.

Hela Ronneby Brunn är bokat åt vår klubb och man har 264 rökfria rum. Finns även ett par villor på området som också kan utnyttjas. Vi erbjuder mycket förmånliga priser i enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Goda parkeringsmöjligheter kommer också att finnas med bevakning av bilarna under fredags- och lördagsnatten.

Träffen börjar på fredagskvällen, men du kan boka in dig tidigare om du vill. Du kan också boka in fler dagar efter söndagen.

Vad händer?

Fredag. Grillbuffé med välkomstdrink i restaurangen på fredagskvällen. Underhållning med karaoke med stor bildskärm. En trubadur underhåller hela kvällen. Man kommer

också att hela helgen ha extra öppet på Brunnsbadet och Spa utan kostnad för anmälda (ej behandling).

Lördag. Då kommer vi att ha en rundtur i naturen i fina miljöer och ett stopp för att fylla på bränsledepåerna i form av lunch som kommer att serveras. På kvällen har vi välkomstdrink och 3-rätters buffé. En storslagen show och senare på kvällen DJ med dans.

Söndag. Frukost och sedan hemfärd för de som så vill. 

Vi kan utlova tre jättefina dagar på Ronneby Brunn. Priserna för boendepaketen är så förmånliga att vi kan garantera att ingen blir besviken.

Välkomna! Nationals_bild_1_3.jpg

Anmälan till Swedish Mustang Nationals 2019 16-18 augusti i Ronneby.

Anmälan från och med onsdag 10 april 2019.Nationals_bild_2_2.jpg

Swedish Mustang Nationals 2019, är förlagt till det län som gjort sig känt under smeknamnet Sveriges trädgård. Blekinge är verkligen en av landets allra vackraste delar, med en natur som erbjuder allt från ekbackar och bokskog till ängar slottsmiljöer och skärgård. Som gjort för dig som tycker om att se Sverige från bilen. 264 rum är bokade för oss på klassiska Ronneby Brunn  (www.ronnebybrunn.se)
Anläggningen har anor från 1705 och är belägen i en park som utsetts till Sveriges vackraste och Europas fjärde vackraste park. Härifrån har vi oanade möjligheter att njuta av en härlig Road-trip, på vägar i de vackra omgivningarna. Ronneby Brunn har dessutom ett eget populärt spa med många välgörande behandlingsalternativ samt ett underbart härligt utomhusbad för hela familjen. Alldeles intill hotellet ligger också Ronneby Golfklubb i vacker miljö.

OBS! Sista anmälningsdag är den 31 maj för att garantera något av de reserverade rummen.

Nationals_bild_2_1.jpg

Priser på boendepaket och innehåll

Priset för två personer (alternativ 1, 16-18 aug) är 3 810 kr Då ingår dubbelrum i två nätter, välkomstdrink, grillbuffé, underhållning på fredagen. Frukost, lunchkorg till lördagens Road-trip, fördrink, 3-rätters middag samt underhållning på lördagen. Fri tillgång till spaanläggningen och utomhusbadet under hela vistelsen.

Bevakning av bilarna från 18.00 på fredagen till 09.00 på lördagen samt 18.00 till 08.00 på söndagsmorgonen.
Bokningsalternativ:

Alternativ 1:
Logi i 2 nätter (16-18 aug). Enl ovan.
Enkelrum: 2 705 kr
Del i dubbelrum: 1 905 kr

Alternativ 2:
Du som vill komma redan på torsdagen den 15 augusti, och ha logi samt frukost fredag morgon och med avresa söndag 18 augusti.
I priset ingår då också allt som under alternativ 1.
OBS! inga måltider ingår under torsdagen.
Enkelrum: 3 600 kr
Del i dubbelrum: 2 400 kr

Alternativ 3: (Matpaket)
Du som väljer annat boende än Hotellet, men vill vara med vid måltiderna fredag och lördag kväll, så kostar dessa måltider samt dryckespaket: 1 180: -/person.
Denna variant bokar du precis som de övriga alternativen, via mejl:
reservation@ronnebybrunn.se till Ronneby Brunn, där du anger att du vill vara med på kvällsaktiviteterna men inget boende.

Logi:

Logi för barn 0-6 år är fri, i föräldras säng. Vill man ha extrabädd kostar det 200 kr/ dygn per barn. (Max 2 bäddar per rum).
För barn 7-15 år betalar man 50 % av logikostnaden
Från 16 år räknas man som vuxen och betalar därefter.
Kost för barn 0-12 år betalar man 10 kr/fyllda år för alla måltider. Vid 13 år räknas man som vuxen och betalar därefter.
Givetvis har man annan dryck till barnen och till en annan summa.

Har du någon fråga, eller något som är oklart, är du välkommen att ringa Mats Håkansson 0705-818433 eller mejla mghakansson@gmail.com

Väl mött i Blekinge!

Roger & Linda, John, Björn, Thomas & Lena, Mats & Gerdh, Tord & Birgitta, Lars-Göran & Carina, Paul, Josef, Tom & Anneli, Christian, Anders & Yvonne och Micke & Maria.

Arrangörsgruppen består av medlemmar från Region Syd Ost och Region Syd.

Classic Mustang Club Sweden Logotyp
Stäng sökrutan
 • Riks
 • Gotland
 • Gävle-Dala
 • Norrbotten
 • Syd
 • Sydost
 • Södra Norrland
 • Västra Mälardalen
 • Västkusten
 • Västerbotten
 • Värmland Örebro
 • Östra Götaland
 • Östra Mälardalen
 • Skaraborg