Riks
Slider

Dataskyddspolicy Classic Mustang Club Sweden

Denna dataskyddspolicy förklarar hur Classic Mustang Club Sweden behandlar och skyddar dina personuppgifter. Då vi samlar in information av dig på olika sätt beroende på om du är klubbmedlem, forummedlem eller både och, så redovisar vi i detta dokument båda dessa typer.

Personuppgiftsansvarig

Den juridiska enhet som är ansvarig för personuppgifter:

Classic Mustang Club Sweden
Skomakaregatan 2A, S-241 38 Eslöv
Organisationsnummer: 876400-3771

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du väljer att registrera dig som klubbmedlem hos oss, loggar in i Portalen (vårt medlemsregister) och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, e-postadress och/eller ditt telefonnummer.

Vi samlar in information från dig när du väljer att registrera dig som medlem på vårt forum, loggar in, skapar trådar, skriver inlägg, lägger upp bilder, deltar i omröstningar och/eller du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar din e-postadress och/eller bilder.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive IP-adress, uppgifter om program och hårdvara, och den begärda sidan.

Personuppgifter som vi behandlar

De personuppgifter vi samlar in och behandlar om dig som klubbmedlem är:

  • Fullständigt namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Medlemsnummer
  • Registreringsnummer
  • Chassinummer
  • IP-adress och information om din användning av CMC Portalen.

 

De personuppgifter vi samlar in och behandlar om dig som forummedlem är:

  • E-post
  • Ev. bilder du själv publicerar på vår webbplats.
  • IP-adress och information om din användning av CMC:s webbplats

 

Användning av information

Vi använder dina personuppgifter för att kunna:

  • Ge dig de förmåner du får som medlem
  • Skicka nyhetsbrev till dig via e-post och/eller SMS.
  • Ge ut vår medlemsmatrikel som trycks och postas en gång per år innehållandes medlemmars kontaktuppgifter.
  • Skicka medlemstidning och medlemsmaterial till dig via vanlig post.
  • Kontakta dig

Utlämnande till tredje part

Vi lämnar aldrig ut personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredje part som hjälper oss att driva våra system. Exempelvis vår serverleverantör och/eller e-postleverantör.

Informationsskydd

Vi skyddar dina personliga uppgifter via behörighetskontroll för de medarbetare som har tillgång till våra olika system. Dina lösenord sparas alltid krypterade för din säkerhet. De servrar som används för att hantera och/eller lagra personligt identifierbar information finns i en säker miljö.

Dina rättigheter

CMC kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta, avidentifiera, radera eller komplettera uppgifter som upptäcks vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Du har rätt att begära

  • Tillgång till dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att begära ett registerutdrag över de personuppgifter vi har registrerade om dig.
  • Rättelse av dina personuppgifter. Du kan själv rätta de flesta av dina personuppgifter beträffande ditt klubbmedlemskap i vår Portal. Alternativt kontakta klubben för hjälp med rättelsen.
  • Radering av dina personuppgifter. Det innebär att du har rätt att få dina personuppgifter raderade om de inte längre behövs för de ändamål de samlades in för. Det kan dock finnas lagkrav på att vi inte omedelbart kan radera uppgifterna i på grund av bokförings- och skattelagstiftning.

Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du försett oss med för att skicka information, nyhetsbrev, uppdateringar angående trådar du valt att följa och/eller i likande fall. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

Överföring till land utanför EU/EES

Vi anlitar även vissa leverantörer som har sin verksamhet utanför EU, i ett så kallat tredjeland, för att kunna tillhandahålla tjänster och information till dig. Vi följer i våra avtal med tredje part de regelverk som är gällande. Mera information om regelverk och lagkrav finns på Datainspektionens och EU-kommissionens webbsidor.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår dataskyddspolicy.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om denna dataskyddspolicy, dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Se vår kontaktinformation här nedan.

Classic Mustang Club Sweden
itansvarig@mustangclubsweden.org

Cookies

Cookies är små textfiler som placeras på din dator av webbplatser som du besöker. De används i stor utsträckning för att göra webbplatser smartare, eller arbeta mer effektivt, samt att ge information till ägaren av webbplatsen. Beroende på din åtkomstnivå och åtgärder på webbplatsen kan olika preferensbaserade cookies ställas in för att berika din upplevelse. Dessa cookies används för att komma ihåg dina teman, språk och trådmarkering etc.

Standard cookies

ips4_IPSSessionFront

This cookie contains the ID of your current session.

ips4_member_id

Your member ID. Used to identify if you are logged in.

ips4_loggedIn

This cookie is set after login, it is used by caching mechanisms to identify if you are logged in.

ips4_login_key

A unique key to authenticate your member ID cookie. This cookie is set after you log in when you tick ’Remember Me’ so you can be automatically logged in again in the future.

ips4_device_key

This cookie is set after you log in when you tick ’Remember Me’ so you can be automatically logged in again in the future. It is also used to improve account security.

Tredjeparts cookies

Vi använder Google Analytics för att analysera den trafik som kommer till vår webbplats.

Hur ändrar jag mina cookie inställningar?

De flesta webbläsare tillåter viss kontroll över de flesta cookies via webbläsarinställningarna. Om du vill veta mer om cookies, inklusive hur du ser vilka cookies som har ställts in och hur du hanterar och tar bort dem, besöker du www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.
För att välja bort att spåras av Google Analytics på alla webbplatser så besöker du http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Stäng sökrutan
  • Riks
  • Gotland
  • Gävle-Dala
  • Norrbotten
  • Syd
  • Sydost
  • Södra Norrland
  • Västra Mälardalen
  • Västkusten
  • Västerbotten
  • Värmland Örebro
  • Östra Götaland
  • Östra Mälardalen
  • Skaraborg